Schmeichel og Bale på årtiets hold i England

schmeichel-1
Kasper Schmeichel hædret i England. Fold sammen
Læs mere

Kasper Schmeichel nyder stor respekt i England, og nu er den danske målmand kommet på årtiets hold i The Football League, der dækker rækkerne under Premier League.

Schmeichel kommer dermed i fint selskab med blandt andre Liverpool-spilleren Adam Lallana samt Real Madrid-profilen Gareth Bale. Begge spillere har optrådt for Southampton, dengang de levede en tilværelse i Englands næstbedste række.

Sidste sæson lykkedes det Schmeichel og Leicester at rykke op i Premier League, men inden da har danskeren tilbragt en del tid i de lavere engelske rækker i klubber som Leeds og Notts County samt flere lejeophold, mens han var ejet af Manchester City.

Schmeichel, der i øjeblikket kæmper en brag kamp med Leicester om at undgå nedrykning, er utrolig glad for udnævnelsen og ser det som en stor ære.

»Det føles fantastisk, når man ser de målmænd, der har spillet i ligaerne. Jeg var ydmyg og beæret over blot at være nomineret, så at kommer på holdet er en enorm ære,« fortalte en tilfreds Schmeichel i forbindelse med The Football League Award-show.

Årtiets hold i The Football League:

Kasper Schmeichel - Angel Rangel, Gareth Bale, Wes Morgan, Ashley Williams - Wes Hoolahan, Adam Lallana, Peter Wittingham - Glen Murray, Rickie Lambert, Jordan Rhodes.

Manager for årtiets hold er Eddie Howe.