Schmeichel klar til United

Kasper Schmeichels fornemme debut i Manchester City åbner for en startplads i søndagens lokalbrag mod Manchester United.

20 år, to kampe, nul mål indkasseret. Premier League-debuten har været godt skåret for Kasper Schmeichel i Manchester City. Før sæsonen ville City ellers hente en ny målmand, fordi Schmeichel ikke var klar til højeste niveau. Men nu har den ydmyge målmand lige pludselig udsigt til 90 minutter mod mægtige United, hvor hans far, Peter, brillerede.

- Jeg ved godt, hvor stor kampen er. Men lige nu fokuserer jeg kun på at gøre mit arbejde fra dag til dag, og jeg aner ikke, om jeg skal starte inde på søndag, siger Kasper Schmeichel til B.T.

Udsigten til fast spilletid blev ellers noget klarere for Kasper, da hans træner Sven Göran Eriksson torsdag forklarede, at hvis Schmeichel fortsatte sit gode spil, så var der ingen grund til at finde en erstatning til at vikariere for den skadede Andreas Isaksson.

Også Kasper Schmeichels holdkammerat Richard Dunne har udtrykt fuld tillid til den danske U21-landsholdsmålmand. Søndag kan han altså for alvor komme i ilden, når Rooney og Co. skyder løs på City of Manchester Stadium.

/ritzau/