Schmeichel holdt igen buret rent

Det lykkedes endnu en gang for Kasper Schmeichel at holde tæt i Manchester Citys mål, da holdet hjemme slog Derby 1-0.

Det kan godt være, at Manchester Citys manager Sven-Göran Eriksson mener, at han er nødt til at hente en rutineret målmand til klubben inden transfervinduet klapper i 1. september. Men Kasper Schmeichel gør alligevel, hvad han kan for at fastholde pladsen i målet hos de lyseblå.

Onsdag lykkedes det således endnu engang for den 20-årige dansker at holde modstanderne fra scoring, da Derby var på besøg i Manchester. Og da holdkammeraten Michael Johnson samtidig var på pletten i den anden ende, betyder det, at City har maksimumpoint i toppen af ligaen.

Her befinder Chelsea sig også efter en 2-1-udesejr over Reading. Hjemmeholdet førte godt nok ved pausen, men to mål af Frank Lampard og Didier Drogba gav den ventede sejr til stjerneholdet fra London.

Knap så ventet var det, at Manchester United skulle sætte point til i Portsmouth. Paul Scholes bragte United foran før pausen, men Benjamin Mwaruwari reddede det ene point for værterne.

Ud over de to ekstra point, som en sejr ville have indbragt, må Manchester United også undvære Cristiano Ronaldo i næste kamp. Portugiseren blev nemlig vist ud efter et håndgemæng i modstandernes straffesparksfelt i forbindelse med et hjørnespark.

/ritzau/