Schmeichel er færdig i Champions League efter uafgjort

Effektive Atlético Madrid blev en for stor opgave for Leicester, der måtte nøjes med 1-1 i returkampen hjemme.

FBL-EUR-C1-LEICESTER-ATLETICO
Saul Niguez øgelagde Leicesters muligheder for avancement med sin 1-0-scoring i første halvleg. Scanpix/Ben Stansall
Læs mere
Fold sammen

Eventyret i Champions League er forbi for sensationsholdet Leicester.

Det engelske mesterhold med Kasper Schmeichel på mål formåede ikke vende 0-1-nederlaget fra den første kamp mod Atlético Madrid til samlet sejr.

Returkampen i kvartfinalen sluttede uafgjort 1-1, og dermed er det sidste sæsons tabende finalister, der avancerer til semifinalen.

Efter en optimistisk indledning hjemme på King Power Stadium blev lyset reelt slukket for englænderne, da Saul Niguez efter 26 minutter bragte gæsterne i front på et præcist hovedstød.

Et indlæg fra Felipe Luis havnede lige i panden på kantspilleren, som headede kuglen i det lange hjørne, mens Schmeichel strakte sin lange krop uden resultat.

Det tvang Leicester til at score tre gange for at gå videre, og det er en alvorlig sag mod så stærk en defensiv som Atléticos.

Jamie Vardy tændte et lille håb, da han sendte en løs bold i nettet efter en times tid, men Leicester manglede fortsat to scoringer, og dem kom publikum til at vente forgæves på.

Atlético barrikaderede sig på effektiv facon på egen banehalvdel, og englændernes pres blev mere og mere desperat.

I den sidste ende manglede fantasien og kvaliteten, og det hjalp heller ikke, at Schmeichel gik med frem på dødbolde i slutfasen.

Det er tredje gang på fire år, Atlético Madrid er i semifinalen i Champions League.

Leicester må til gengæld sige farvel til det fine selskab, men der var næppe mange, der havde forventet, at det ville være det sidste tilbageværende engelske hold i turneringen.

/ritzau/