Schmeichel afviser job-rygter

For bare to uger siden blev Peter Schmeichel ansat som ny frontfigur på TV 2s fodbolddækning. Men allerede nu rygtes han på vej videre.

Den nye TV 2-vært Peter Schmeichel forklarer, at han ikke har søgt managerjobbet i Sheffield United. Samtidig taler han i rosende vendinger om den engelske klub. Fold sammen
Læs mere
Foto: OLLY GREENWOOD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den engelske avis Daily Mirror skriver således, at den store dansker vil have det ledige managerjob i League One-klubben Sheffield United.

Historien melder blot om interesse fra Schmeichels side. Den melder ikke om Sheffield Uniteds holdning til den tidligere landsholdskeeper.

Nu har Peter Schmeichel selv sat sig til tasterne for at kommentere på historien, der passer perfekt ind i hans tidligere udmeldinger om store managerdrømme. Han påpeger, at han ikke har søgt jobbet i bundklubben, men han lukker samtidig ikke historien ned.

»Jeg kan se, at jeg sættes i forbindelse med det ledige job i Sheffield United. Det stammer ikke fra mig. Jeg har ikke ansøgt om nogen jobs. Men det er dejligt at blive nævnt i forbindelse med så fantastisk en fodboldklub,« skriver Schmeichel til fri fortolkning på sin Twitter-konto.

Peter Schmeichel debuterede på skærmen for TV 2 så sent som i fredags, da Italien besøgte Parken. Spørgsmålet er imidlertid, hvor længe han bliver på skærmen, hvis en engelsk klub banker på døren.