Schleck drømmer videre

Team CSC Fränk Schleck indtager en anonym 22.-plads i klassementet. Drømmen om en topplacering i Tour de France er udskudt et år.

Team CSC havde to mulige kaptajner, da Tour de France 2007 gik i gang. Carlos Sastre var kaptajnen, men Fränk Schleck havde en jokerrolle, og efter hans flotte etapesejr i Schweiz Rundt var der mange, der troede mere på ham end på spanske Sastre. Men Schleck kommer ikke til at spille nogen rolle i det samlede klassement i årets Tour de France. Rytteren fra Luxembourg ligger før den sidste store bjergetape nummer 22 - næsten en halv time efter Michael Rasmussen.

- Jeg er tilfreds på den måde, at jeg har gjort mit bedste. Mit fokus har hele tiden været at hjælpe Carlos, og det er lykkedes på nær dagen efter enkeltstarten. Den dag skuffede jeg, og jeg ved stadig ikke, hvad der gik galt. Jeg kan ikke forklare det, jeg kunne bare ikke følge med, siger Schleck om 14. etape - den første af tre hårde dage i Pyrenæerne.

Schleck tabte næsten 17 minutter på den etape og blev banket tilbage i klassementet. Drømmen om en topplacering i verdens største cykelløb braste dermed for i år.

- Jeg havde min drøm i år, den vil jeg stadig have næste år, siger Schleck./ritzau/