Schalke fik rejst sig med sejr over Mainz

Huntelaar scorede hattrick mod Mainz. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Schalke 04 blev i midtugen drillet med tilnavnet Schalke 05 som konsekvens af det store nederlag, holdet led mod Chelsea i Champions League.

Derfor var det en flok tændte spillere, der lørdag tog imod gæsterne fra Mainz på Veltins-Arena, og de sendte Kasper Hjulmands tropper hjem med et nederlag på hele 1-4.

Sejrens størrelse var der ikke det store at indvende imod, for Shalke 04 sad på spillet og skabte de store chancer, mens Mainz gjorde det nemt for de velspillende værter med skidt opdækning.

En mand, Mainz-spillerne slet ikke formåede at få styr på, var Klaas-Jan Huntelaar, der brillerede med et hattrick. Han var spilleren bag åbningsmålet allerede efter ni minutters spil, og kun et kvarters spil efter havde han næsten lukket kampen med målet til 2-0, da en høj bold ikke blev afvist godt nok, og frit for mål havde Huntelaar ikke det store besvær med sit sjette sæsonmål.

Kort før pausen gjorde hjemmeholdets forsvar dog kunsten efter Mainz, da endnu et højt indlæg i kampen faldt ned til en fri mand, og så kunne Stefan Bell sende et skud mod mål. Afslutningen landede dog i stedet for fødderne af Shinji Okazaki, der nemt kunne sætte reduceringen ind.

Målet gav et håb om point for Mainz, men det blev hurtigt slukket i kampens anden halvleg.

Igen var dårlig opdækning recepten bag et mål, og Schalke 04 kunne igen juble over en scoring ni minutter inde i halvlegen, da Tranquillo Barnetta fri for mål satte bolden ud i siden af målet. Få minutter senere var ydmygelsen af Mainz total, da Klaas-Jan Huntelaar fuldendte sit hattrick til slutresultatet 4-1.

Med nederlaget skal Mainz og Kasper Hjulmand tilbage til 18. oktober for at finde den seneste sejr i Bundesligaen, som bliver ført af Bayern München.

Uden Pierre-Emile Højbjerg sejrede topholdet med 1-0 ude mod Hertha Berlin på et mål af Arjen Robben, og Pep Guardiolas fik lige som Schalke 04 rejst sig fra midtugens nederlag til Manchester City i Champions League.