Saxo Bank: Vi har ikke taget stilling til sponsorat endnu

Det er slut med Saxo Bank som storsponsor for Tinkoff-Saxo, når kontrakten udløber efter 2015-sæsonen. Sådan skrev L'Équipe lørdag, men spørger man i Saxo Bank-lejren, kan de ikke helt forstå, hvordan den historie er opstået.

For lige nu er det sponsorat slet ikke til overvejelse. Det sker først en gang til efteråret.

»Det er ikke en historie, vi kan se, hvor kommer fra. Vi laver sponsoraftaler for et år ad gangen, og vi har endnu ikke taget stilling til, om vi vil forlænge dette sponsorat. Det tager vi først stilling til, som vi plejer, hen på efteråret, når blandt andet Tour de France er overstået,« siger Saxo Banks pressechef, Cathrine Kier, til BT.

Selvom Saxo Bank stadig har til gode at tage den endelige beslutning om sponsoratet med Oleg Tinkovs cykelhold, havde det dog været en noget større nyhed, hvis historien havde været, at Lars Seier Christensens bank havde i sinde at blive hos Oleg Tinkov efter sponsoratets udløb.

Lars Seier Christensen er kendt for sit gode forhold til Bjarne Riis, og efter den danske team managers farvel til Tinkoff-Saxo er det svært at forestille sig, at Saxo Bank fortsætter som navnesponsor. Men den beslutning er altså ikke taget endnu - men mon ikke den bliver det til efteråret.