Santi Cazorla driller Real i udsat spansk ligakamp

Villarreal i den tunge ende af den spanske liga formåede at få 2-2 hjemme mod Real Madrid i udsat ligakamp.

Santi Cazorla scorede begge gange for Villarreal, som hentede 2-2 hjemme mod Real Madrid torsdag aften. Heino Kalis/Reuters Fold sammen
Læs mere

Villarreal. Real Madrid var godt på vej mod en 2-1-sejr og tre point sent torsdag ude mod Villarreal i Primera Division.

Otte minutter før tid steg Santi Cazorla dog til vejrs og headede Villarreal på 2-2, som blev kampens resultat.

Det var den 34-årige midtbanespillers anden scoring i kampen, og den betød, at Real tabte et skridt til de øvrige tophold.

Real har 30 point på fjerdepladsen og to point op til Sevilla, mens FC Barcelona topper med 37 point efterfulgt af Atlético Madrid med 34 point.

Real Madrid kunne kort før jul kalde sig verdensmester for klubhold med klubbens fjerde rekordsejr i turneringen.

Derfor var Real Madrid og Villarreal en kamp efter i den spanske Primera Division, hvor de nu er oppe på 17 spillede opgør, som ligaens øvrige hold.

Real skulle dog lige vækkes, og det skete hurtigt.

Hjemmeholdet skulle blot bruge fire minutter, så lå bolden i målet, og Villarreal var foran 1-0.

Efter et hurtigt opspil endte bolden hos Santi Cazorla, der bragede den i mål med et skruet skud uden om Real-keeper Thibaut Courtois.

Den overraskende føring holdt dog ikke længe, så havde Karim Benzema sørget for udligning.

Lucas Vázquez sendte en perfekt bold ind i feltet fra højre side, hvor den franske angriber fik lov at stå helt umarkeret, og Benzema steg køligt til vejrs og headede Real på 1-1.

Efter 20 minutter tog Toni Kroos så et frispark, og tyskeren løftede bolden ind i feltet, hvor Raphaël Varane headede den i mål til 2-1-føring til gæsterne.

Så lå det til, at Real skulle køre sejren hjem, men Cazorla, der er vendt hjem til Villarreal efter et langt op hold i Arsenal, ville lege med igen.

Med sin anden scoring udlignede den driblestærke midtbanespiller med otte minutter igen af opgøret på sit hovedstød, og dermed sikrede han bundholdet et overraskende point.

Santi Cazorla var sat ud af spillet med en ankelskade, han pådrog sig i oktober i 2016. Der gik senere infektion i hans akillessene, og karrieren lignede et overstået kapitel.

Cazorla spillede derfor ikke en fodboldkamp i over 600 dage, før han optrådte for Villarreal i en testkamp før sæsonstarten.

/ritzau/