Salg rykker Bendtner tættere på startplads i Wolfsburg

Læs mere
Fold sammen

Bundesligaen tager hul på forårssæsonen med fredagens topbrag mellem Wolfsburg og FC Bayern. Nicklas Bendtner er med i hjemmeholdets trup, og danskeren rykker tættere på startopstillingen efter en mindre transferrokade i det tyske.

Wolfsburg har hamret en stor slat euro af sted i det, som tyske medier har døbt 'MEGA TRANSFER', med folkevognsklubbens køb af André Schürrle fra Chelsea for mere end 250 millioner kroner.

Med tilgangen af offensiv-spilleren og den tyske verdensmester får klubbens kroatiske veteran Ivica Olic lov til at få sit ønske om et klubskifte indfriet - den 35-årige frontløber er ikke med i truppen mod FC Bayern, da han er tæt på at blive klar for HSV.

Det har været et ønske for Olic at vende tilbage til det nordtyske, og med købet af Schürrle har Wolfsburg givet grønt lys for den overgang.

Olic har været træner Dieter Heckings førstevalg med Bas Dost som back up. Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner har været et stykke tilbage i geledderne, men rykker nu helt frem bag hollænderen som andetvalg til positionen som angriber på top.

Nicklas Bendtner fik ikke voldsomt med spilletid i efteråret siden ankomsten fra Arsenal til det tyske, men det har hele tiden været planen, at han efter mange måneder uden fast spilletid i det engelske skulle banke den sidste rust af på Wolfsburgs træningslejr i januar.