Sæsonen slut for Nicki Sørensen

Cykelrytteren Nicki Sørensens sæson er slut. Team CSC-rytteren faldt på en trappe i hjemmet og brækkede tre knogler på oversiden af sin ene fod.

Team CSC-rytteren Nicki Sørensen blev vraget til sommerens Tour de France og havde i stedet set frem til at gøre det godt i Vuelta a Espana. Det kommer han ikke til.

Den rutinerede rytters sæson sluttede nemlig i hjemmet, da han faldt på en trappe og brækkede tre knogler på oversiden af foden. Nicki Sørensen slipper for en operation, men skal have foden i en skinne de næste fem-seks uger.

- Han er utrolig ked af det, for han havde set meget frem til at skulle køre Tour of Ireland, Vuelta a Espana og selvfølgelig VM. Det var nogle løb, han havde satset på meget længe, og jeg synes også både Sachsen Tour og Tour of Denmark har vist, at han var i absolut topform - faktisk bedre end nogensinde. Så det var et hårdt slag. Det punch han havde i Post Danmark Rundt var virkelig imponerende, og jeg tror hans form havde gjort ham endnu stærkere i Vueltaen, end han var sidste år, udtaler sportsdirektør Kim Andersen på holdets hjemmeside./ritzau/