Så langt er Bendtner efter de andre 27-årige profiler

Læs mere
Fold sammen

Da Nicklas Bendtner, der i dag kan fejre sin 27-års fødselsdag, i 2005 som 18-årig fik debut for Arsenals førstehold, blev han regnet som et af verdens allerstørste angriber-talenter.

Siden har karrieren budt på enkelte opture, mens det dog er nedturene, der har stjålet det meste af opmærksomheden. Nicklas Bendtner er i dag marginalspiller på Wolfsburgs Bundesliga-hold. Det seneste hak i stoltheden kom, da han onsdag - trods 10 udskiftninger - ikke kom på banen i Wolfsburgs træningskamp mod Ajax Cape Town.

Og Bendtners karriere blegner fuldstændigt, når man sammenligner med de andre store offensiv-talenter fra årgang 1987/1988:

Lionel Messi (24. juni 1987):Præsentation er faktisk fuldstændig overflødig. Kåret til verdens bedste tre gange. Tre Champions League-triumfer. Har desuden slået scoringsrekorden i Barcelona med 259 mål i 295 kampe.

Karim Benzema (19. december 1987):Efter en lidt svær start i Real Madrid har den franske angriber i dag opnået status som en af verdens bedste angribere. 80 mål i 174 kampe er det indtil videre blevet til i den hvide trøje.

Luis Suarez (24. januar 1987):Fodboldens "enfant terrible". Er verdensberømt for ikke at kunne holde fortænderne fra modstanderne. Men Suarez har samtidig bevist sit værd som en fantastisk målscorer. Høvlede kasser - 69 i 110 kampe - ind for Liverpool, når han ikke var i karantæne. Skiftede i sommer til Barcelona.

Gonzalo Higuain (10. december 1987):Argentineren var som teenager jagtet af samtlige europæiske storklubber. Det blev Real Madrid, der sikrede sig hans underskrift. På fem år i kongeklubben scorede Higuain 107 mål i 190 kampe. Fortsætter i dag sin målhøst hos Napoli i Serie A.

Edinson Cavani (14. februar 1987):Higuains forgænger i Napoli. Cavani havde enorm stor succes i den syditalienske klub med 78 mål i 104 kampe. Blev i 2013 solgt til stenrige Paris Saint-Germain for et svimlende beløb.

Nicklas Bendtner (16. januar 1988):Efter en lovende start på Arsenals førstehold gik Bendtner helt i stå. Forlod klubben i sommer - facit lød på 108 kampe og 24 mål for The Gunners. Undervejs blev det til mislykkede lejeophold i Sunderland og Juventus. Er i dag på kontrakt i tyske Wolfsburg, hvor han er langt fra en stamplads. Har gjort sig bemærket uden for banen med flere uheldige episoder.