Så er det officielt: Her skal Højbjerg spille det næste halve år

Læs mere
Fold sammen

Så har sagaen om Pierre-Emile Højbjergs kommende fodboldfremtid fået en konklusion.

Landsholdsprofilens agent Søren Lerby bekræfter over for BT, at Bayern München er blevet enig med Bundesliga-rivalerne fra Augsburg om en lejeaftale.

Søren Lerby fortæller desuden, at der er tale om en lejeaftale af seks måneders varighed.

»Ja, jeg kan godt bekræfte, at han skal til Augsburg. Og det er en lejeaftale af et halvt års varighed,« fortæller Lerby.

Augsburg er en succeshistorie i den tyske Bundesliga, og klubben overvintrer pt. på en flot sjetteplads - a point med Borussia Mönchengladbach på fjerdepladsen. Klubben har ifølge tyske Bild Sport sikret sig Pierre-Emile Højbjergs underskrift for snuden af rivalerne fra Hannover 96, der længe har jagtet danskeren.

Også de to italienske Serie A-traditionsklubber AC Milan og AS Roma samt spanske Sevilla har angiveligt været ude efter den 19-årige landsholdsprofil.

Pierre-Emile Højbjerg har været meget offensiv over for Bayern-ledelsen og cheftræner Pep Guardiola i sin iver efter at få fast spilletid, og han har presset hårdt på for et lejeophold - eller alternativt et permanent skifte.

Det har tidligere været fremme, at Bayern München ønsker at forlænge kontrakten med Højbjerg med yderligere tre år, så den først udløber i 2018.