Rutineret back får et år mere på isen i Sønderjyske

Ishockeyspilleren Rasmus Nielsen er faldet godt til i Sønderjyske, og parterne har nu indgået en ny aftale.

Ishockeyspilleren Rasmus Nielsen trives i Sønderjyske, og parterne har forlænget samarbejdet. Free/A. Stollig Fold sammen
Læs mere

Haderslev. Sidste sommer tog ishockeyspilleren Rasmus Nielsen skridtet og skiftede fra barndomsklubben Herning Blue Fox til Sønderjyske.

Backen blev dog alvorligt skadet i den første træningskamp tilbage i august, men han er kommet stærkt tilbage. Nu har han underskrevet en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2018.

- Efter hans svære start på sæsonen har det været fantastisk at se Rasmus trække i den lyseblå trøje.

- På rekordtid er vi kommet til at sætte meget stor pris på ham i Sønderjyske både på og uden for banen.

- Han er en vigtig brik i vores defensiv, hvor han bidrager med rutine og stenhårdt arbejde, og så er han også en rigtig god fyr uden for isen, siger Sønderjyske-direktør Klaus B. Rasmussen til klubbens hjemmeside.

26-årige Rasmus Nielsen er glad for den modtagelse, han har fået i sin nye klub, hvor det hidtil er blevet til 22 kampe og ni point.

- Klubskiftet har været en god oplevelse, og jeg nyder at være i Sønderjyske. Derfor er jeg også meget glad for den nye kontrakt.

- Der er blevet taget rigtig godt imod mig, og da jeg blev skadet, var Klaus og Dan Ceman (cheftræner, red.) der med masser af støtte.

- Jeg kom hurtigt på et privathospital og fik i Tyskland lavet en specialfremstillet skinne til mit knæ. Jeg føler også, at jeg spillemæssigt er kommet mig godt over skaden, siger Rasmus Nielsen.

/ritzau/