Russisk fodboldtalent dræbt af skud

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 20-årige Anzhi-spiller Gasan Magomedov blev lørdag aften dræbt, da hans bil blev beskudt af ukendte gerningsmænd, der skød med et maskingevær.

Gasan Magomedov nærmede sig sine forældres hus i det nordlige Kaukasus i regionen Dagestan, da bilen blev angrebet. De skød på bilen med et maskingevær, og skuddene ramte den unge fodboldspiller, der døde af sine kvæstelser på vej til hospitalet, skriver flere medier, heriblandt BBC.

Anzhi har efterfølgende udsendt en pressemeddelelse med nærmere detaljer om drabet.

»Vi sørger sammen. Vi håber alle, at politiet snart anholder gerningsmanden, så han kan få en passende straf,« siger klubbens præsident, Sergej Korablev, ifølge BBC.

Gasan Magomedov havde endnu sin debut på klubbens førstehold til gode, men var fast mand på holdets ungdoms- og reservehold, hvor han spillede på midtbanen.

I regionen Dagestan, hvor Anzhi holder til, er det ikke unormalt med skudepisoder, da området er hårdt plaget af kampe mellem oprører og russiske sikkerhedsstyrker.

Anzhi var i flere år blandt favoritterne til det russiske mesterskab, da blandt andet Samuel Eto'o slog sine folder i klubben. I dag er der skruet ned for forventningerne, og i sidste sæson rykkede klubben ned i den næstbedste række.