Rusland i store problemer inden Danmark-møde

Polens Andrzej Rojewski var en stor faktor i sejren over Rusland. Fold sammen
Læs mere

Rusland led endnu et nederlag ved VM i Qatar, da de tirsdag aften i de sidste sekunder måtte se sig besejret med 26-25 af Polen.

Dermed har Russerne fået en miserabel start på turneringen, hvor det godt nok er blevet til en enkelt sejr. Den faldt dog mod Saudi-Arabien, et hold som det må forventes at alle hold i gruppe D kan besejre.

Derfor må de også ærgre sig over, at det ikke lykkedes at lukke kampen mod Polen. For med omkring seks minutter tilbage af opgøret var de foran med 24-22. Derefter gik det dog i stå, og så kunne Polen anført af højrebacken Andrzej Rojewskis seks mål med et flot comeback snuppe sejren.

Dermed er der maksimalt pres på russerne, inden de på torsdag møder Danmark og derefter Argentina. Der skal nemlig point på tavlen i en af de to kampe for at sikre videre avancement fra gruppespillet.

Anderledes godt ser det ud for Polen, der er så godt som videre til ottendedelsfinalerne.

I den sidste kamp i gruppe D var Danmarks onde ånd Argentina på en forholdsvis overkommelig opgave mod Saudi-Arabien, der også blev besejret med 30-18. Sydamerikanerne havde ellers problemer undervejs og var blot foran med 13-11 ved pausen mod gruppens prygelknabe.