Rungsted Ishockey indgår nyt sponsorat med spillefirma

Rungsted Ishockey får ny sponsor, Betsafe, fra årskiftet. Her ses holdet i kamp mod Odense Bulldogs på hjemmebane i Saxo bank Arena d. 30. december 2014. 
Læs mere
Fold sammen

Fra årsskiftet har Betsafe indgået en sponsoraftale med Rungsted Ishockey, der spiller i den bedste danske liga. Formålet med sponsoratet er blandt andet at sikre tilskuerne en anderledes oplevelse ved hjemmekampene.

Det nye sponsorat strækker sig frem til sommeren 2016 og indebærer blandt andet, at Betsafe fra på fredag, hvor Rungsted møder Metal Ligaens nummer et Odense Bulldogs, er eksponeret på spillertrøjerne og på hjemmebanen i Hørsholm.

De to parter er enige om, at det skal være en oplevelse for tilskuerne at komme til ishockey i Saxo Bank Arena. Og nogle af de initiativer som parterne overvejer er gratis wifi og underholdning i forbindelse med kampene.

- Hos Rungsted Ishockey vil vi gerne underholde publikum. Vi er klar over, at tilskuere i dag kræver mere end "bare" ishockey. Med indgåelsen af denne sponsoraftale med Betsafe, ser vi mange muligheder for at udvikle totaloplevelsen ved at gå til ishockey i Saxo bank Arena, siger Rungsteds direktør Thomas Friberg, ifølge en pressemeddelse fra klubben.

Rungsted Ishockey ligger på nuværende tidspunkt nummer seks i Metal Ligaen, hvor de sidste år endte på sidstepladsen.