Rungsted henter NHL-draftet talent hjem fra Finland

Nikolaj Krag-Christensen har fået ophævet sin kontrakt i Finland og debuterer for Rungsted tirsdag aften.

Nikolaj Krag-Christensen er en vigtig spiller på det danske U20-landshold i ishockey. Nu skal han forberede sig til VM med spilletid for Rungsted. Fold sammen
Læs mere
Foto: Reuters/Lehtikuva/arkiv
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rungsted Seier Capital har sikret sig talentfuld forstærkning til de kommende kampe i den danske ishockeyliga.

Klubben har skrevet kontrakt med den 19-årige forward Nikolaj Krag-Christensen, der vender tilbage til dansk ishockey efter ophold i Sverige og Finland.

»Nikolaj er en af de vigtige brikker på Olaf Ellers U20-landshold, der skal til Buffalo for at spille U20-VM den 13. december.«

»Derfor har han valgt at få noget istid i Metal Ligaen, og med mange skader var det en oplagt mulighed for os i Rungsted at få noget tiltrængt bredde,« skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside.

Foreløbig gælder aftalen kun, indtil U20-landsholdet rejser til VM midt i december, men aftalen kan blive forlænget for resten af sæsonen, hvis samarbejdet viser sig som en succes.

Nikolaj Krag-Christensen blev i 2016 håndplukket af NHL-klubben St. Louis Blues i den årlige draft og anses som et af dansk ishockeys store talenter.

Inden denne sæson skrev han en toårig kontrakt med den finske klub HPK, men opholdet i Finland blev ikke den store succes, og parterne valgte tirsdag at ophæve kontrakten.

Nyerhvervelsen kan få debut for Rungsted allerede tirsdag aften, når holdet er på besøg i Herning.

/ritzau/