Rosenborg ude efter Brøndby-flop

Fredrik Semb Berge kan være på vej til Rosenborg. Fold sammen
Læs mere

Fredrik Semb Berge blev i sommer hentet til Brøndby som en decideret ønskespiller, men midterforsvareren har ikke slået til i klubben, og nu kan han være på vej væk.

Ifølge det norske medie NRK.no vil Rosenborg forsøge at erstatte klubbens midterforsvarer Holmar Örn Eyjolfsson med Brøndby-spilleren, såfremt det ikke lykkes at forlænge med islændingen.

»Der er interesse for Fredrik, men det er endnu ikke så konkret. Hvis han forlader Brøndby, er det mest nærliggende, at han vender hjem til Norge«, siger Fredrik Semb Berges agent Kent Karlsen til NRK.no.

BT har været i kontakt med Rosenborgs sportschef, Erik Hoftun, men han ønsker hverken at be- eller afkræfte, at Fredrik Semb Berge er på blokken.

»Jeg udtaler mig ikke om spillere, der ikke er ansat i Rosenborg,« lyder det fåmælt fra Erik Hoftun.

Frederik Semb Berge fik i begyndelsen af efteråret spilletid, men efter blandt andet Daniel Aggers tilkomst har det været yderst sparsomt med minutter på banen, og det er kun blevet til syv optrædener på Brøndbys førstehold.

I oktober afviste Fredrik Semb Berge, at det trods den manglende spilletid var i hans overvejelser at forlade Brøndby denne vinter.

»Det er slet ikke i mine overvejelser lige nu. Men det er klart, at jeg ikke er kommet her for at spille på reserveholdet. Jeg har større mål end det,« sagde han til BT.

Samtidig forklarede cheftræner Thomas Frank, at han har stor tro på 24-årige Fredrik Semb Berges evner.

»Jeg tror, det er de fleste spillere, som ikke bare går ind fra dag ét og præsterer i klubber som Brøndby og FCK. Så vidt jeg ved, gik der også et stykke tid, før Dame N'Doye og Tobias Linderoth sprudlede for FCK. De fik også meget kritik i starten.«

»Alt det, jeg prøver at sige med det her, er, at jeg har stor tiltro til Semb, og han kommer til at spille en betydningsfuld rolle her. Hvornår, vi lige får ham i gang igen, det er et godt spørgsmål. Sådan er det jo i fodbold, når der er andre, som præsterer godt. Jeg er ikke i tvivl om, at han nok skal komme i gang,« lød det fra Thomas Frank.

Fredrik Semb Berge har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2018, men opholdet på den københavnske vestegn kan slutte allerede efter et halvt år.