Rosenborg om Bendtner-sag: »Han var meget nedtrykt«

(ARKIV) Nicklas Bendtner under landsholdets træning i Helsingør onsdag den 30 maj 2018. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner blev natten til søndag anmeldt for overfald på en taxichauffør, og nu kommenterer hans norske klub, Rosenborg BK, på sagen.

Klubben fortæller, at Bendtner var hårdt ramt efter episoden.

'Søndag formiddag blev vi orienteret om, at der havde været en uheldig hændelse i København, hvor Nicklas Bendtner har været involveret. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket,' skriver Rosenborg i en pressemeddelelse.

Klubben fortæller videre, at man har forsøgt at indsamle så meget information som overhovedet muligt omkring den episode, som B.T. allerede kunne fortælle om søndag.

Her bekræftede DanTaxi, at de havde en chauffør på hospitalet med en brækket kæbe, og at Nicklas Bendtner var anklaget for at være skyld i det. Rosenborg undersøger stadig sagen, og har endnu ikke taget stilling til, hvad konsekvenserne af sagen skal være.

'Nicklas har i nogle dage været i København for at genoptræne efter en skade og skal efter planen være tilbage i Trondheim i løbet af de første dage i denne uge. Vi vil i fred og ro gennemgå det, der er sket, og vurdere, hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på uanset hans handling,' skriver Rosenborg.

Nicklas Bendtner har endnu ikke udtalt sig om den episode, som han er anklaget for. Men Rosenborg har taget kontakt til taxiselskabet DanTaxi, og her har de også givet udtryk for, at de er kede af episoden, som altså skete efter en aften, hvor Nicklas Bendtner havde været i byen på natklubben Lusso i København.

'Vi har også været i kontakt med det danske taxiselskab og orienteret om, hvad klubben vurderer at foretage sig - samt udtrykt beklagelse for hændelsen, uden at vi har fuldstændig kendskab til detaljerne. Hvis sagen ender i retten, er vi sikre på, at det danske retssystem håndterer denne sag på den rigtige måde,' skriver Rosenborg.