Rooney: Vi kæmper for van Gaal

Efter en serie dårlige resultater er Manchester United-mananger Louis van Gaal ramt af fyringsrygter.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester: Manchester Uniteds anfører Wayne Rooney fastslår nu, at holdets spillere bakker op om manager Louis van Gaal og vil kæmpe for ham.

Flere britiske medier er begyndt at spekulere i, at den hollandske manager kan være tæt på en fyring efter seks kampe uden sejr.

Senest forlod van Gaal et pressemøde i utide i irritation over journalister, der satte spørgsmålstegn ved hans position.

De samme medier har også spekuleret i, at van Gaal ikke var lige populær blandt alle i spillertruppen. De spekulationer afvises dog blankt af United-anføreren.

- Vi kæmper for vores manager, og for at det her skal vende, siger Wayne Rooney i et interview med Sky Sports.

- Der er en hel masse som skriver en masse, som de i virkeligheden ikke ved noget om, tilføjer Rooney.

Manchester United ligger i øjeblikket på Premier Leagues femteplads ni point efter førende Leicester. Senest tabte holdet hjemme på Old Trafford til ligaens nummer 16, Norwich. Det var Uniteds tredje nederlag i træk i alle turneringer.

Derfor er juleprogrammet også særdeles vigtigt både for United og Louis van Gaal. Lørdag gælder det Stoke på udebane, før en anden hollandsk manager Guus Hiddink kommer på besøg med Chelsea på Old Trafford.

Ved det afbrudte pressemøde nåede van Gaal, før han forlod lokalet, at sige, at fyringsrygterne ikke bare rammer ham, men også går ud over hans familie. Og det har Wayne Rooney forståelse for.

- Vi har alle familier og oplever nu og da, at der bliver skrevet ting, som ikke er rare for dem heller, siger Rooney.

- Det er hårdt, men det er en del af det at være i fodbold. Det er ikke rart at blive kritiseret uge efter uge, siger Wayne Rooney.

/ritzau/