Ronaldos offer tilgiver ham for slag i hovedet

Cordobas Edimar tilgiver Cristiano Ronaldo for at have slået ham i lørdagens opgør mod Real Madrid. Samtidig opfordrer han til ikke at give portugiseren en lang karantæne.

Der var ikke mange minutter igen af kampen mellem Real Madrid og Cordoba, da Ronaldo smækkede Edimar en på siden hovedet. Det takserede kampens dommer korrekt til direkte rødt kort.

I den rapport som dommeren efterfølgende har indgivet, står episoden ikke listet som 'voldelig adfærd'. Derfor slipper Ronaldo sandsynligvis med en enkelt spilledags karantæne, og det vil også være på sin plads, fortæller portugiserens offer.

»Jeg tilgiver Ronaldo. Jeg bærer ikke nag. Det var ikke et forsøg på at gøre noget voldeligt. Han ramte mit ben og min mund intet mere. Det, jeg mener, er, at folk skal forstå, at der sker ting på en fodboldbane,« siger Edimar til AS.

»Han skal modtage en normal karantæne intet mere. Jeg vil ikke skade ham, og jeg håber, han forbliver den bedste spiller i verden.«

Cristiano Ronaldo undskyldte også selv episoden på Twitter lige efter kampen.

»Jeg undskylder over for alle og især Edimar for min tankeløse handling i dagens kamp.«

På trods af udvisningen ved stillingen 1-1 lykkedes det for Real Madrid at hive sejren hjem til sidst på et mål af walisiske Gareth Bale.