Ronaldo om saksesparksmål: Et uvirkeligt øjeblik for mig

Real Madrids Cristiano Ronaldo er særlig glad for Juventus-fansenes klapsalver efter scoring på saksespark.

Cristiano Ronaldo scorede tirsdag på et sjældent saksespark, da Real Madrid nedlagde Juventus med 3-0 på udebane i Champions League. Scanpix/Marco Bertorello Fold sammen
Læs mere

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo førte an med to scoringer, da den spanske storklub tirsdag aften på udebane slog Juventus med 3-0 i kvartfinalen i Champions League.

Midtvejs i anden halvleg kvitterede hjemmeholdets fans endda med klapsalver, da Real Madrid-angriberen på et saksespark gjorde det til 2-0 med sit andet mål i kampen.

»Det var et uvirkeligt øjeblik for mig«, siger Ronaldo til Uefa.com.

»Jeg er nødt til at sige mange tak - grazie - til alle Juventus' fans. Det, de gjorde for mig, var utroligt.«

»Det er aldrig sket for mig tidligere i karrieren,« siger Real Madrid-stjernen om hyldesten fra fans af et rivaliserende hold.

Portugiseren er også glad for selve scoringen. Selv om Ronaldo laver mange mål og er den mest scorende i Champions League-historien med 119 mål, så er det sjældent, at han scorer på saksespark.

»Det var et godt mål, fantastisk«, siger Ronaldo.

Med udesejren på 3-0 har Real Madrid gode chancer for at sikre sig en plads i semifinalerne, når Juventus onsdag i næste uge gæster den spanske hovedstad.

Cristiano Ronaldo kan se finalen komme nærmere og nærmere.

»Skridt for skridt,« siger han.

»Jeg synes nu, at vi skal have vores tanker på returkampen. Alt er muligt i fodbold, så lad os tænke på den og se, hvad der sker«, siger Ronaldo.

Portugiseren har scoret 14 gange i Champions League i denne sæson, og det var tiende kamp i træk, at han tirsdag scorede i Torino. Det er første gang, at det sker i Champions League.