Ronaldo får to karantænedage for at slå modstander

Cristiano Ronaldo er blevet idømt to spilledages karantæne, efter han modtog dommerens røde kort for at slå en modstander i ansigtet.

Portugiserens udåd skete i lørdags under Real Madrids kamp mod Cordoba i den spanske La Liga. Og den har det spanske fodboldforbunds disciplinær komite valgt at taksere til to spilledages karantæne.

Straffen til Cristiano Ronaldo betyder, at han ikke kan være med i Real Madrids to kommende kampe i den bedste spanske fodboldrække mod Real Sociedad på lørdag og Sevilla på onsdag i næste uge.

Den portugisiske verdensstjerne kan dog glæde sig over, at hans slag i ansigtet på modstanderen fra Cordoba samt klammeri med en anden ikke resulterede i en længerevarende karantæne. Derfor kan Cristiano Ronaldo være med, når Real Madrid møder lokalrivalerne fra Atletico Madrid 7. februar.

Real Madrid fører i øjeblikket La Liga med et enkelt point ned til Barcelona på andenpladsen og fire point foran Atletico Madrid på tredjepladsen. Real Madrid har dog spillet en kamp færre end begge rivaler.