Ronaldo beskylder United-ejer for at være ligeglad med sport

Glazer-familien er ligeglad med Manchester United som fodboldklub, mener Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo er lige nu i gang med forberedelserne til VM i Qatar med Portugal. I England løber han med alle overskrifterne på grund af et interview, der endnu ikke er vist i sin fulde længde. Armando Franca/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester. Heller ikke Manchester Uniteds amerikanske ejere slipper for kritik i det imødesete interview, som fodboldstjernen Cristiano Ronaldo har lavet med journalisten Piers Morgan for TalkTV.

Portugiseren har ikke stor fidus til den amerikanske Glazer-familie, der har ejet den engelske storklub siden 2005.

- Ejerne af klubben - Glazer - er ligeglad med klubben. Jeg mener med professionel sport. Manchester United er en marketingklub. De får deres penge fra markedsføring.

- I forhold til sport er de ligeglade med min holdning, siger han i et klip, der er lagt tilgængeligt.

Selve interviewet af halvanden times varighed er endnu ikke vist i sin fulde længde.

Alligevel er der kommet flere historier frem om Ronaldos syn på klubben, som han vendte tilbage til i sommeren 2021 efter 12 års fravær.

Ronaldo har ofte været henvist til bænken i denne sæson, og den 37-årige stjerne blev i oktober så frustreret, at han nægtede at lade sig indskifte i en kamp. Det kostede ham nogle dage væk fra førsteholdet.

I interviewet giver han sit syn på klubben og ikke mindst manager Erik ten Hag, der kom til i sommer.

- Jeg har ikke respekt for ham, fordi han ikke viser respekt for mig. Hvis du ikke har respekt for mig, kommer jeg aldrig til at have respekt for dig, siger portugiseren i interviewet.

Han beklager sig også over, at faciliteterne i klubben såsom træningscenteret, swimmingpoolen og køkkenet ikke har forbedret sig, siden han forlod den til fordel for Real Madrid i 2009.

I et af de nyeste klip, TalkTV har lagt op, anklager han desuden Manchester United for at tvivle på, at hans datter var syg i sommer. Ifølge Ronaldo var det årsagen til, at han missede en del af optakten til sæsonen.

Premier League-klubben vil afvente alle fakta om interviewet, før den tager stilling til sin reaktion.

/ritzau/