Ronaldo afviser skattefusk og fremlægger dokumenter

Cristiano Ronaldo afviser at have snydt skattevæsenet i Spanien og har nu lagt dokumenter offentligt frem.

Real Madrids Cristiano Ronaldo er ikke bekymret over de anklager om skattefusk, han i øjeblikket skal forholde sig til. Reuters/Juan Medina Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo benægter, at han har skjult mange millioner kroner for at undgå at betale skat i Spanien.

I sidste uge kom det frem, at fodboldspilleren angiveligt havde skjult næsten en milliard kroner i skattely på De Britiske Jomfruøer.

- Tror I, jeg er bekymret. Den, som intet ejer, frygter ikke noget, sagde Ronaldo kryptisk efter onsdagens 2-2-kamp mod Borussia Dortmund i Champions League.

Torsdag lagde Ronaldos agentbureau, Gestifute, dokumenter offentligt frem, der viser, at portugiseren har værdier svarende til over 1,5 milliarder kroner uden for de spanske grænser.

Den dokumentation blev allerede videregivet til de spanske skattemyndigheder 30. marts, men offentliggøres først nu på grund af de seneste anklager om svindel.

- Dette dokument bekræfter, at skattemyndighederne har kendskab til alle Cristiano Ronaldos værdier og indtægter. Spilleren vil ikke komme med flere udtalelser om dette.

- Som vi har sagt tidligere, har spilleren overholdt hans skattemæssige forpligtigelser siden starten af hans professionelle karriere, skriver Gestifute.

Ronaldos mulige skattesnyd blev afsløret i weekenden af flere aviser efter lækage fra whistleblowerplatformen Football Leaks.

/ritzau/