Roma straffet i overtiden

Romas drøm om et italiensk fodboldmesterskab blev yderligere forplumret med 1-1 ude mod Messina. Nicki Bille Nielsen på banen mod AC Milan.

Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

Inter ligner stadig et hold, der bliver svært at fange i den italienske Serie A. Søndag blev AS Roma nemlig straffet i dommerens overtid ude mod Messina på Stadio Giovanni Celeste, og med 1-1 er der ni point op til førerholdet Inter.

Alessandro Mancini havde bragt Roma foran 1-0, og det lignede en klassisk smal sejr til romerne, der på andenpladsen er Inters eneste alvorlige udfordring i denne sæson. Men i dommerens overtid fik Messina et straffespark, og så udlignede Alessandro Parisi.

For unge danske Nicki Bille Nielsen blev det lidt af en mindeværdig eftermiddag, selv om den forhenværende Frem-spiller sammen med Reggina tabte 1-3 ude mod AC Milan. Danskeren fik nemlig den sidste halve time på banen, hvilket er en god start på det nye år for Nicki Bille Nielsen, der for et halvt år siden kom til Reggina. Reggina ligger fortsat under nedrykningsstregen med fire point op til en fortsat eksistens i Serie A.

/ritzau/