Rønnow og Frankfurt tog EL-sejr over kriseramt Arsenal

Arsenal tabte hjemme til Frankfurt i Europa League-gruppespillet og er stadig ikke sikker på avancement.

Målmand Frederik Rønnow lukkede kun et enkelt mål ind, mens hans hold, Frankfurt, selv scorede to gange mod Arsenal i Europa League-gruppespillet torsdag aften. Paul Childs/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

London. Arsenal havde ikke vundet i holdets seneste seks kampe, inden holdet torsdag aften tog imod Eintracht Frankfurt i Europa League-gruppespillet.

Og her var den danske målmand Frederik Rønnow med til at kaste mere salt i det åbne Arsenal-sår, da han sammen med Frankfurt besejrede Premier League-holdet med 2-1.

Resultatet betyder, at Arsenal stadig fører gruppe F med ti point, men er endnu ikke sikker på avancement fra gruppen, da Frankfurt har ni point på andenpladsen, mens St. Liege er treer med syv point.

I sidste spillerunde skal Arsenal på besøg i den belgiske klub, mens Frankfurt skal forsøge at sikre den videre færd i Europa League, når holdet hjemme tager imod Guimaraes fra Portugal.

Ifølge nyhedsbureauet AFP er det Arsenals længste periode uden en sejr siden 1992, og det fik fansene på Emirates Stadium i London til efter kampen at holde bannere op, hvor de forlangte Arsenal-træner Unai Emerys afgang.

Det startede ellers godt for det engelske mandskab, der kort før pausen bragte sig i front på et mål af Pierre Emerick Aubameyang.

Angriberen modtog bolden efter et flot indlæg og sendte et hårdt skud afsted, som Rønnow i Frankfurt-målet ikke kunne gøre noget ved.

Tyskerne kom dog stormende tilbage på banen til anden halvleg, som blot var ti minutter gammel, da japanske Daichi Kamada udlignede.

Ti minutter senere var Kamada igen på pletten, da han hamrede bolden ind til slutresultatet.

På et pressemøde efter kampen forsøgte Unai Emery at afværge adskillige spørgsmål om sin stilling.

- I øjeblikket går det ikke så godt. Vi er nødt til at vinde og få selvtillid. Jeg tror, at vi er bedre, end det vi viser. Spillerne, trænerne og mig selv, sagde den 48-årige spanier ifølge AFP.

- Lige nu tænker jeg på den næste kamp, og hvordan vi kan forbedre os.

Arsenal møder Norwich på udebane på søndag i Premier League.

/ritzau/