Rodgers rasende over Sterlings agenter efter Liverpool-nederlag

sterling
Raheem Sterling har sagt nej tak til en ny kontrakt med Liverpool. Manager Brendan Rodgers raser over spillerens agenter.
Læs mere
Fold sammen

Liverpool blev lørdag eftermiddag udspillet på Emirates og tabte 1-4 til Arsenal. Det skete efter en uge, hvor den unge angriber Raheem Sterling offentligt havde sagt nej tak til en ny kontrakt med en ugeløn på 100.000 pund - altså mere end en million kroner om ugen.

Sterling, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til netop Arsenal, havde udtalt sig til BBC, om hvorfor han havde takket nej til Liverpools tilbud.

»Det handler ikke om penge. Det har det aldrig gjort. Jeg vil ikke opfattes som en pengegrådig 20-årig knægt. Det handler ikke om, hvor mange biller eller huse jeg har. Det handler om at vinde trofæer. Jeg vil bare være så god som muligt,« sagde Sterling blandt andet og fastslog, at han tidligst skriver under på en ny kontrakt til sommer.

Men efter nederlaget gav Brendan Rodgers luft for sine frustrationer over Sterlings udmeldinger. Liverpool-manageren var rasende, men han sørgede for at rette al sin vrede mod Sterlings agenter i stedet for spilleren.

»Når man er en 20-årig knægt, så ringer man ikke selv til BBC. Og slet ikke ham. Men selvfølgelig, hvis andre opfordrer ham til at gøre det, så gør han det,« sagde en rødglødende Rodgers til The Guardian efter 1-4 nederlaget.

»Det er noget, der frustrerer os alle i moderne fodbold. Det handler om markedet. Jeg hentede Raheem ind fra ungdomsholdet, så jeg kender knægten, og jeg ved, at en stor del af det her ikke har noget med ham at gøre. Han vil bare spille fodbold og arbejder hårdt hver eneste dag. Han giver alt, hvad han har både hver eneste træning og hver eneste kamp. Loyalitet fylder bare ikke så meget i moderne fodbold,« sagde Rodgers, der dog stadig er helt overbevist om, at Sterling bliver i Liverpool.

BBCs ekspert Phil Neville fraråder da også den unge angriber at skifte, for så vil han ryge ud på bænken:

»Han ville ikke komme på holdet i Chelsea i stedet for Diego Costa. Ville han komme ind på holdet i Manchester City i stedet for Sergio Aguëro? Eller Manchester United med Wayne Rooney?« spørger Neville retorisk og opfordrer Sterling til at blive i Liverpool og koncentrere sig om at spille fodbold og fortsætte sin udvikling.