Robert Skov har lært af øretæve mod Atlético

Atlético Madrid spillede noget af det bedste fodbold, der er blevet spillet på dansk grund, mener Robert Skov.

F.C København fik i sidste uge en øretæve på 1-4 i den første af to kampe om at komme i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Torsdag aften venter returopgøret ude mod Atlético Madrid, og FCK-nyindkøbet Robert Skov håber personligt at levere en endnu bedre indsats.

»Hvis man ikke vil lære fra sådan nogle kampe, så er man ikke specielt intelligent. Så selvfølgelig lærte jeg meget af at spille mod det her hold og de her modspillere,« siger Robert Skov.

Den tidligere Silkeborg-spiller er skiftet til FCK for blandt andet at kunne spille europæisk fodbold. Og han krydrede sidste uges indsats med nogle gode driblinger og skud.

»Jeg følte, at jeg godt kunne være med. Det var selvfølgelig fedt,« siger Robert Skov og tilføjer:

»Jeg følte også, at vi som hold godt kunne være med, selv om de i perioder spillede rigtig god fodbold og muligvis noget af det bedste fodbold, der er blevet spillet på dansk jord nogensinde.«

Til trods for et stort nederlag i den første kamp, så satser Robert Skov på, at FCK kan tage noget af det positive med i returkampen.

»Der var perioder, hvor det var svært, men i perioder viste vi nogle rigtigt fornuftige ting og noget spil mod mål, hvor vi kom frem til chancer.«

»Jeg tror ikke, vi havde forventet at få så mange chancer og skud på mål. Det, synes jeg, var fedt, at vi fik vist,« lyder det fra kantspilleren.

Atlético Madrids kamp mod FCK går i gang torsdag klokken 19.

/ritzau/