Riise føler sig truet i Liverpool

Norske John Arne Riise føler sig truet i Liverpool, fordi klubben har købt spillere for millioner og samtidig budt på en direkte afløser i Gabriel Heinze.

Premier League-klubben Liverpool har rustet kraftigt op inden sæsonstart, og nu kan den første af de hidtidige stamspillere, John Arne Riise, være på vej ud i kulden. Nordmanden føler i hvert fald, at hans plads i forsvaret er i fare. Og han erkender nu, at han kan være på vej væk, hvis Liverpool får held til at hente Gabriel Heinze i Manchester United.

- Mit navn blev ikke nævnt, da der var snak om nye kontrakter i sommerpausen og derudover er der Heinze-sagen. Man behøver ikke være et geni for at se, at der er nogle, som må forlade klubben. Men det gør, at jeg spiller bedre, siger John Arne Riise til nyhedsbureauet NTB. Han slår fast, at Liverpool ikke vil betale over 65 millioner kroner for Heinze, hvis ikke de har tænkt sig at bruge ham som fast mand.

Gabriel Heinze har længe ønsket at skifte fra Manchester United, og Liverpool har samtidig afgivet et bud på ham, som mestrene dog har afvist. I øjeblikket snakker parternes advokater sammen for at nå til enighed.

/ritzau/