Riddersholm takker AaBs fans efter sen sejr

glen-riddersholm-fcm-sejr-aab

14 point. Så langt har FC Midtjylland efter 2-1-sejren over AaB ned til FC København, der dog har spillet en kamp færre. Men vigtigst af alt formår Midtjylland at hente point i de tætte kampe.

I de sidste fire udebanekampe har midtjyderne ellers besøgt nogle af de sværeste udebaner herhjemme. Men mod Brøndby, Randers, Esbjerg og AaB er det blevet til otte point. Når man derudover lægger tre sejre ud af tre mulige på hjemmebane i forårssæsonen til, har man et godt bud på en ny dansk mester.

FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, mener da også, at de seneste resultater sender et kraftigt signal til dem, der ikke tror, at holdet kan holde hele vejen til målstregen.

»Vi har spillet på fire svære udebaner og har et snit på to point på dem. Når man samtidig ser på vores hjemmebaneform, er det et tophold værdigt. Det er et signal til dem, der tror, at vi bliver ramt af de dér berømte ben,« sagde Riddersholm til Canal9 med henvisning til blandt andre FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, der har talt om mulige midtjyske gummiben.

Glen Riddersholm sendte efter sejren over AaB samtidig en tak til hjemmeholdets fans. FC Midtjyllands spillere var nemlig blevet mødt på en helt speciel måde i Aalborg dagen igennem.

»Jeg vil gerne sende ros til AaBs fans. Siden vi kørte ind i Aalborg, har de stået langs vejen med banere, hvor de svinede os til. Det gav os lige de sidste procenter. Så tak til dem,« sagde han.

Sejren blev grundlagt på to mål af Jakob Poulsen.