Richards vil tale med UCI og DCU

Whitney Richards vil tale med Den Internationale Cykelunion og Danmarks Cykle Union om sine erfaringer med Michael Rasmussen. DCU er klar til at lytte.

Fredag kom den tidligere mountainbikerytter Whitney Richards med grove beskyldninger mod den danske cykelrytter Michael Rasmussen. Richards påstod overfor cykelsitet velonews.com, at danskeren i 2002 bad ham tage et par sko med fra USA til Italien, men at skoæsken viste sig at indeholde forseglede poser af et erstatningsprodukt for menneskeblod, såkaldt hemopure.

Søndag offentliggjorde Sunday Times en historie om, at Richards har besluttet at fortælle både Den Internationale Cykelunion (UCI) og Danmarks Cykle Union (DCU) om sine erfaringer med Rasmussen i 2002. Ifølge Sunday Times forventer Richards at tale med UCI i denne uge. Når Richards beslutter at kontakte DCU, er direktør Jesper Worre klar til at lytte.

- Det har jeg intet hørt om, men vi vil gerne lytte til manden. Vi vil altid gerne lytte til folk, der har noget at fortælle, siger Jesper Worre til Ritzaus Bureau./ritzau/