Ricardos søn er overvældet over reaktioner

Tommy Møller Nielsen er dybt taknemlig for reaktionerne på sin fars død:

- De viser, at han var vellidt.

Det har været et døgn fyldt med sorg - men også med stolthed og glæde - for de efterladte efter Richard Møller Nielsen, der døde i går efter længere tids alvorlig sygdom.

Det fortæller sønnen Tommy Møller Nielsen dagen derpå.

- Jeg må sige, at der har været en helt fantastisk respons. Både i pressen, men også blandt befolkningen. Selvfølgelig forventer man aldrig, at der kommer noget negativt frem, men jeg må sige, at det har været helt overvældende, hvad der er blevet sagt og skrevet. Det er vi meget taknemlige for, siger Tommy Møller Nielsen.

Han mener, at de mange respektfulde udtalelser og tilkendegivelser ikke kun skal tilskrives, at Ricardo skabte det største danske fodboldmirakel med EM-sejren i 1992, men i lige så høj grad, at han ganske enkelt var et menneske, der opførte sig pænt overfor andre.

- Det er jo tydeligt, at han var meget vellidt, og jeg tror, det har meget med at gøre, at han opførte sig ordentligt. Han var høflig og venlig og talte med alle, der gerne ville tale med ham. Det var en meget fin egenskab, siger Tommy Møller Nielsen, der har modtaget et hav af opringninger og SMS'er efter sin faders død.

- Jeg sætter stor pris på dem, siger han.

Bisættelsen af den tidligere danske landstræner er endnu ikke planlagt.