Real Madrid vil betale kæmpesum for VM-topscorer

Real Madrid står angiveligt klar med et større trecifret millionbeløb til Monaco, hvis franskmændene er villige til at sælge James Rodríguez.

James Rodríguez er angiveligt på ønskelisten hos Real Madrid. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er den spanske avis AS, der skriver, at VM-slutrundens øjeblikkelige topscorer med seks mål og flotte præstationer for alvor er blevet et transferemne i Real Madrid.

Den colombianske landsholdsspiller har været en af VM-slutrunden store åbenbaringer, og det var vel bare et spørgsmål om tid, før han blev et varmt navn på sommerens rygtebørs. Indtil har nu en formentlig guldrandet kontrakt i skattelyet i Monaco dog kølnet den spirende interesse.

Det bliver da heller ikke billigt at hente James Rodríguez i Monaco. Prisen på den snart 23-årige playmaker er nemlig kommet på himmelflugt i forbindelse med hans spil i Brasilien. Hele 80 millioner euro (små 600 mio.kr.) skulle James Rodríguez nu koste i Monaco, hvor han stadig har fire år tilbage af sin kontrakt med franskmændene.  

Real Madrid skal ifølge avisen heller ikke være villige til at give fuld pris og lokker i stedet med 70 millioner euro (521 mio.kr.). Spanierne håber også at presse prisen yderligere ned ved at smide et par spillere som Coentrao, Casemiro og Morata med ind i handlen.

Netop de tre skal Monaco allerede være interesserede i at hente i forvejen.

Vælger Real Madrid at gøre alvor af den angiveligt store interesse for James Rodriguez, så kan det samtidig få den betydning, at Angel di Maria bliver solgt hen over sommeren.