Real Madrid uden Ronaldo åbnede sæsonen med sikker sejr

Deportivo La Coruña var trods hjemmebane magtesløse i sæsonåbningen mod Real Madrid, der vandt 3-0.

Real Madrid fortsætter de suveræne takter fra sidste sæson med en klar sejr på 3-0 ude over Deportivo La Coruña i første runde af den nye sæson i spansk fodbolds bedste række.

Det forsvarende mesterhold må undvære den karantæneramte Cristiano Ronaldo i de første fire kampe, men det lod spillerne sig ikke gå på af.

Efter 20 minutter åbnede waliseren Gareth Bale sin målkonto, da han prikkede en aflevering fra Karim Benzema i kassen, og syv minutter senere gjorde Casemiro det til 2-0 på et oplæg fra Marcelo.

Godt et kvarter inde i anden halvleg slukkede Toni Kroos hjemmeholdets håb om point med en scoring til 3-0 på forarbejde af Gareth Bale.

Kampens dramatiske højdepunkt indtraf i det 90. minut, da hjemmeholdet blev tilkendt et straffespark efter en grov tackling fra Real Madrids forsvarsgeneral Sergio Ramos mod Borja Valle.

Men Florin Andone formåede ikke at give de knap 28.000 tilskuere et mål at gå hjem på, da han brændte straffesparket.

For sin forseelse fik Ramos sit andet gule kort i kampen og blev derfor udvist.

Dermed er Sergio Ramos oppe på 23 røde kort som Real Madridspiller.

Med sejren indtager Real Madrid førstepladsen i ligaen på en bedre målscore end Barcelona, der hjemme vandt 2-0 over Real Betis, samt tre andre hold, der også lagde ud med en sejr i sæsonpremieren.

Mandag afvikles de to resterende kampe i første runde.

/ritzau/