Real Madrid-spillere glade for kollaps kom mod Dortmund

Iker Casillas var godt klar over, at hans mandskab ikke leverede den bedste kamp mod Dortmund. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På trods af en føring på tre mål inden kampens start, var Real Madrid presset i den anden semifinale mod Borussia Dortmund.

Efter to scoringer af Marco Reus i første halvleg skulle der ikke meget til, før, Dortmund kunne have skabt den helt store overraskelse og sendt Real Madrid ud af Champions League. Kongeklubben overlevede dog presset og sikrede sig videre avancement. Men Iker Casillas var godt klar over, at det ikke var den bedste præstation fra holdet.

- Måske er det godt for os at få et 'wake-up call' som det her en gang imellem. Det var godt, at det kom i aften, sagde målmanden efter kampen.

Uden en skadet Cristiano Ronaldo lignede Real Madrid generelt et middelmådigt hold, som lavede mange fejl.

- Det første mål var vores egen fejl og det andet kom fra endnu en fejl på midten af banen. Vi missede også et straffespark, sagde Iker Casillas.

Hans holdkammerat Sergio Ramos var enig i, at det var dårlig kamp fra Real Madrids side.

- Hvis vi havde spillet på samme måde i anden halvleg, som vi gjorde i første halvleg, ville vi ikke have været i semifinalen, sagde Sergio Ramos.

Iker Casillas vælger dog i stedet at glæde sig over at den spanske kongeklub er videre i Champions League, og at holdet de næste par uger kan koncentrere sig om den tætte topstrid i Spanien.

- Vi vil nu begynde at tænke på den næste kamp på lørdag. Vi bliver nødt til at vinde og håbe på, at vores hjemlige rivaler snubler.