Real Madrid nedsablede miniput med fem Ronaldo-mål

Læs mere
Fold sammen

Det er næsten synd for Gareth Bale, for selvom den udskældte waliser forsøgte at vinde kærligheden tilbage på Bernabeu, da han åbnede målscoringen i Real Madrids 9-1-nedsabling af Granada, kommer det igen, igen, igen til at handle om Cristiano Ronaldo.

Verdens bedste fodboldspiller de seneste to år bryder sig ikke om, når det ikke handler om ham, men det gjorde det så også, da Ronaldo med sit 24. hattrick i La Liga sparkede sig op på siden af den evige rival Lionel Messi.

Ronaldo skulle kun bruge otte minutter på at score tre gange bag Oier i Granada-målet, og så havde han også lavet sit hurtigste hattrick i Real Madrid-trøjen.

Desværre for portugiseren kunne han ikke hente prisen for det hurtigste Real Madrid-hattrick nogensinde, da forsvarskæmpen Fernando Hierro blot brugte syv minutter på den disciplin.

Hattricket var dog ikke nok for Ronaldo, der mellem scoringer af Karim Benzema og et selvmål af den tidligere Real Madrid-spiller Esteban Granero valgte at sende to bolde mere i nettet og hente en kamptotal på fem mål.

Det sender ham alene på toppen af topscorerlisten med 36 mål - fire mere end Lionel Messi.

Men det er stadig Barcelona-spilleren, der er ovenpå, da han og hans holdkammerater stadig indtager førstepladsen i La Liga. Et point foran Real Madrid med en kamp færre.

Og nej, det var ikke Real Madrids største sejr nogensinde. I 1960 vandt de 11-2 over Elche, og i 1959 vandt de 10-1 over Las Palmas.