Real Madrid-journalist: Ødegaard har valgt sin nye klub

Læs mere
Fold sammen

Der har været sagt og skrevet meget om det unge norske kæmpetalent Martin Ødegaard. Men indtil han har sat sin endelige signatur på en kontrakt, vil rygtemøllen køre på fuld tryk. Således også i denne mandag.

Det nyeste skud på stammen er en spansk journalist og Real Madrid-ekspert, der mener at vide, at den unge nordmand er glad for det han har set i den spanske storklub - og således blot er millimeter fra at skrive under på en kontrakt:

»Vi ved, at Martin Ødegaard er glad for Real Madrid, og at klubben er klar til at hente ham. Vi venter på den sidste afklaring, men alt er ok,« siger Anton Meana, der er journalist for Radio Marca og følger Real Madrid tæt til den norske avis VG.

Han forklarer, at Ødegaard satte pris på klubbens modtagelse af ham. her var flere af klubbens største personligheder til stede:

»Jeg ved, at han var meget glad for den modtagelse han fik her af præsident Florentino Perez, Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti og Cristiano Ronaldo. Men for nu venter vi stadig. Måske kommer han om nogle dage, måske om nogle uger.«

Meana mener også at vide, at Madrid ganske enkelt har overbudt de andre storklubber, som også har vist interesse for den talentfulde 16-årige:

»Jeg ved, at Real Madrids tilbud til ham er bedre end Bayern Münchens og de andre klubbers. Han er en ung spiller, som mange store klubber er interesserede i. Derfor tror jeg, han er nødt til at overveje sit valg grundigt.«

Den sandsynlige overgangssum for den 16-årige nordmand lyder på mellem 20 og 30 mio. norske kroner. Dertil vil hans nuværende klub, Strømsgodset, sikre sig procenter af et eventuelt videresalg. Spanske Marca har tidligere berettet, at der er tale om en kontrakt med en varighed på seks år.