Real Madrid-back kan misse resten af sæsonen med skade

Dani Carvajal blev skadet mod Atlético Madrid, og den stærke højreback kan være færdig for sæsonen.

Dani Carvajal fik en skade i baglåret tirsdag mod Atlético Madrid, og den kan holde ham ude i resten af sæsonen. Scanpix/Javier Soriano Fold sammen
Læs mere

Jublen var stor hos Real Madrid efter 3-0-sejren over Atlético Madrid den første af to semifinaleopgør i Champions League tirsdag aften.

Kursen mod den tredje finale på fire år var sat, men der var en smule malurt i bægeret for de forsvarende Champions League-mestre.

Den dygtige højreback Dani Carvajal blev skadet kort før pausen i opgøret, og onsdag har klubben bekræftet, at der er tale om en forstrækning i højre baglår.

Real Madrid skriver ikke, hvor længe han er ude, men flere spanske medier melder om, at sæsonen kan være slut for Carvajal.

Hvis Real Madrid når til finalen, som spilles 3. juni, vurderes det, at der er en lille chance for, at højrebacken kan være blevet klar.

Sammen med Marcelo i modsatte side har Carvajal udgjort en fantastisk backduo de seneste sæsoner, og det er positioner, hvor Zinedine Zidanes hold er lidt sårbare.

Den oplagte afløser på højreback, Danilo, har aldrig været en fuldgod erstatning, og derfor kan det godt blive midtstopperen Nacho Fernandez, som skal dække af for Carvajal.

Returkampen mellem Atlético og Real spilles 10. maj på Vicente Calderon.

/ritzau/