Real lægger pres på Barcelona med comeback og sejr

Med en 3-2-sejr over Rayo Vallecano indtager Real Madrid en foreløbig førsteplads i Primera Division.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med en 3-2-sejr ude mod Rayo Vallecano lagde Real Madrid lørdag pres på FC Barcelona i kampen om det spanske mesterskab. Real var ellers bagud 0-2 efter bare 14 minutter, men kom tilbage og sikrede sig sejren.

Med sejren indtager Real Madrid førstepladsen i Primera Division før lørdagens øvrige kampe.

Med to scoringer i det første kvarter lagde Rayo ellers et tungt pres på Reals spirende mesterskabsdrømme.

Først var det Rayos Adri Embarba, der sparkede et fladt indlæg ind til 1-0 efter bare syv minutter. Og syv minutter senere kunne Miku udbygge føringen, da han opsnappede en løs bold foran mål efter lidt klumpspil.

Real var uden en småskadet Cristiano Ronaldo, og det efterlod håbet om et comeback i hænderne på holdets andre store stjerner.

Det ansvar tog Gareth Bale i første omgang, da han reducerede til 1-2 med et hovedstød på hjørnespark ti minutter før pausen. Og fem minutter inde i anden halveg kunne Lucas Vázquez så udligne til 2-2 med endnu et hovedstød.

Det lignede længe en pointdeling, men ni minutter før tid fuldendte Bale Reals comeback med en forløsende scoring til 3-2.

Med sejren er Real to point foran FC Barcelona og Atlético Madrid, der begge har spillet en kamp mindre. Begge klubber spiller senere lørdag.

/ritzau/