Rasmussen-sag kan trække ud til 2008

UCI tør ikke love en udmelding i Rasmussen-sagen i år, selv om UCI's advokat har givet sin holdning til kende for 14 dage siden. - Irriterende, mener Rasmussen.

Michael Rasmussen indrømmede den 8. november, at han havde løjet om, hvor han var i juni. Otte dage senere slog den internationale cykelunion (UCI's) antidopingchef, Anne Gripper, overfor Ritzaus Bureau fast, at der var truffet en endelig afgørelse i sagen, og at afgørelsen kom i løbet af "næste uge.

25 dage senere venter Rasmussen og offentligheden stadig på afgørelsen, og Anne Gripper tør ikke love, at afgørelsen kommer før årsskiftet. Den danske cykelrytter er både forundret og irriteret over, at han ikke kan få en afklaring.

- Det, jeg ved, er, at jeg har været til møde med UCI for præcis fire uger siden, og jeg ved, at UCI's advokat har givet sin holdning til kende for omkring to uger siden overfor Anne Gripper, det har han fortalt min italienske advokat, siger Michael Rasmussen, hvis advokat dagligt rykker UCI for svar.

- Vi har ikke fået nogen endelig tidshorisont, og det er irriterende. Det er frustrerende, at man bliver holdt i sådan et limbo, siger danskeren.

/ritzau/