Rasmussen retsforfølger Rabonank

Michael Rasmussen har hyret to hollandske advokater og begynder nu sin kamp for at få penge af Rabobank efter fyringen under Tour de France.

Det juridiske spil om millioner af kroner mellem cykelrytteren Michael Rasmussen og hans tidligere arbejdsgiver Rabobank kan sættes i gang.

Danskeren har hyret to hollandske advokater fra firmaet Brantjes Veerman Advocaten, og de skal med bistand fra Rasmussens danske følge forsøge at få et stort erstatningsbeløb vristet ud lommerne på Rabobanks ledelse.

- Det bliver rart at få gang i den hollandske retssag. Under retssagen vil de hollandske holdledere ikke kunne undgå at komme med en sandfærdig forklaring om deres kendskab til enhver detalje i sagen. Det er hidtil lykkedes, og det skal der sættes en stopper for, siger Michael Rasmussens danske advokat Karoly Nemeth i en pressemeddelelse.

Michael Rasmussen blev iført den gule førertrøje smidt ud af løbet og fyret af Rabobank med den begrundelse, at danskeren havde løjet om sine opholdssteder op til Tour de France.

Rasmussen hævder dog, at holdets ledelse udmærket var klar over, hvor han befandt sig.

/ritzau/