Rasmussen: Posten har sin del af skylden

Den øjeblikkelige Tour de France-etter Michael Rasmussen mener, at udelukkelsen fra cykellandsholdet bunder i langsommelig postlevering.

Michael Rasmussen har kun hovedrysten tilovers for Danmarks Cykle Unions (DCU) beslutning om at sætte ham af landsholdet.

Tour de Frances gule trøje fastholder, at han hele tiden har holdt antidopingmyndigheder orienteret om, hvor han har trænet.

Danskeren erkender dog, at det er gået galt med forsendelsen to gange. Derfor har Michael Rasmussen ikke, som han først hævdede, modtaget én, men to advarsler.

- Jeg fik en af UCI sidste forår, som er forældet her til september. Og så modtog jeg én i juni fra både Anti Doping Danmark og UCI. I begge tilfælde drejer det sig om, at mine oplysninger om, hvor jeg var taget hen, ikke nåede frem i tide. Men de var afsendt, og i det sidste tilfælde, da jeg var taget til Mexico for at træne, som jeg plejer, vil jeg i hvert fald påstå, at det italienske postvæsen har sin del af skylden, siger Michael Rasmussen til Politiken.

Udelukkelsen betyder, at kyllingen ikke vil repræsentere Danmark ved VM på landevej i Stuttgart til september samt OL i Beijing næste år.

/ritzau/