Rasmussen indstillet på UEFA-exit

FC Midtjyllands træner Erik Rasmussen forventer ikke, at hans hold avancerer til UEFA Cuppens gruppespil efter torsdagens returkamp mod Lokomotiv Moskva.

Efter 1-3-nederlaget til Lokomotiv Moskva på hjemmebanen i Herning skal FC Midtjylland score mindst tre mål i torsdagens returkamp i den russiske hovedstad for at gå videre til UEFA Cuppens gruppespil. En opgave, der selv for midtjydernes træner Erik Rasmussen virker uoverskuelig.

- Det kan meget vel blive den sidste UEFA Cup kamp, vi kommer til at spille, når vi ser på kampen med realismens øjne. Vi har tabt 1-3 til et klassemandskab på hjemmebane, så det bliver mere end svært, siger FC Midtjyllands træner Erik Rasmussen inden afrejsen til Rusland.

Han har planer om at stille i stærkeste opstilling, men med de svære odds fra kampens begyndelse følger også erkendelsen af, at det kan gå galt tidligt i kampen.

- Kampen bliver ikke prioriteret ned fra start. Vi vil jo gerne videre, men hvis vi er bagud 0-2 kan det da godt være, at vi laver om på holdet, siger Erik Rasmussen.

/ritzau/