Rasmussen havde tid til småsnak

Tour de Frances førende dansker var glad for onsdagens etape, der formede sig helt som ønsket for ham og resten af Rabobank-mandskabet.

Ingen af klassementrytterne rørte på sig onsdag, hvor et udbrud fik lov at køre hjem og afgøre 10. etape mellem sig på opløbet i Marseille, og det passede Michael Rasmussen rigtig godt. Det var præcis, hvad løbets førende rytter havde håbet på. For trods en hektisk start blev der tid til at småsludre lidt i feltet undervejs.

- Vi havde tid til at småsnakke lidt, og det var rart med lidt tid til at komme sig lidt og få ladet batterierne op inden lørdagens test, sagde danskeren med henvisning til enkeltstarten lørdag.

Efter tirsdagens etape var Rasmussen ikke helt tilfreds med Rabobank-kollegernes måde at forsvare den gule trøje på, men onsdag var alt godt.

- Holdet arbejdede rigtig godt i dag. I går var de andre måske lidt for ivrige omkring at forsvare trøjen for første gang. Men nu har de også vænnet sig til den nye situation, og det er vigtigt at bevare så meget energi som muligt, eftersom vi har 1500 kilometer til Paris endnu, sagde Michael Rasmussen./ritzau/