Rasmussen føler sig bedre rustet til enkeltstart

Michael Rasmussen har tidligere tabt meget tid på enkeltstarter i Tour de France. Men manden i gult føler selv, at han er bedre rustet end tidligere.

En enkelt god dag i bjergene og to gode enkeltstarter, så kan en rytter vinde Tour de France. Sådan har den syvdobbelte vinder Lance Armstrong sagt om det franske løb.

Indtil videre har Michael Rasmussen leveret i bjergene, og nu venter så enkeltstarterne. Men selv om danskeren godt ved, at de ensomme tempokilometer er hans svaghed, så føler han sig bedre rustet i år end tidligere, sagde han på mandagens hviledag, hvor hans hollandske hold Rabobank holdt pressemøde i Grenoble.

- Jeg har ikke trænet mere, end jeg har gjort de andre år. Jeg har kørt lidt flere enkeltstarter, og vi har arbejdet med min måde at sidde på cyklen. Så jeg føler mig langt bedre tilpas på den cykel, jeg kører på nu, end den jeg kørte på før, sagde Michael Rasmussen.

I 2005 lå Michael Rasmussen til en podieplads i det franske løb, men på grund af en katastrofal enkeltstart røg han helt ned på en plads som nummer syv.

/ritzau/