Randers-træner: Vores struktur var fremragende

Colin Todd var yderst tilfreds med holdets struktur i sejren over OB og kalder sejren for en holdpræstation.

Randers-direktør: Kellers skæbne er i Todds hænder
ARKIVFOTO. Colin Todd er i sin gode ret til fortsat at stille hold uden Christian Keller, siger Michael Gravgaard. (se Ritzau historie 011147) Randers FC - Brøndby IF, Alka Superliga, AutoC-Park, Randers : Randers FCs cheftræner Colin Todd Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Odense: For første gang i foråret fik Randers en sejr, da holdet søndag slog OB i Alka Superligaen, og det var ifølge Randers-træner Colin Todd en god holdpræstation, som var udslagsgivende.

- Vores målmand stod en god kamp i dag, men hele holdet leverede en god holdpræstation. Vi vandt 1-0, men det kunne sagtens have været en større sejr, hvis vi havde haft større kvalitet i vores afslutninger.

- Det var dog samlet set en fremragende præstation, som holdet leverede, siger Colin Todd.

Holdet har tidligere lukket få mål ind, men i starten af forårssæsonen har det været anderledes. Det fik holdet dog lavet om på i Odense, hvor cheftræneren havde fokus på nogle bestemte ting.

- Det vigtigste var at være kompakt, disciplineret og være på bolden. Vores kombinationer lykkedes, og alle kæderne holdt sammen. Vi havde en struktur, og den var god i dag, siger Colin Todd.

- Selv om vi ikke har vundet, har vores spil ikke været så dårligt, som der er blevet skrevet, men vi viste, at vi kunne vinde.

Også Randers-spiller Kasper Fisker var en glad mand efter kampen. Han kalder sejren for utrolig vigtig.

- Det var en sindssyg vigtig sejr. Det var den første i foråret, så betydningen er stor. Også fordi, at vi spillede dårligt i sidste kamp, så det var vigtigt, at vi kom op på hesten igen, siger Kasper Fisker.

/ritzau/