Randers-træner vil se den rette indstilling mod FCK

Randers er uden Christian Keller og Jonas Borring i pokalkampen mod FC København, men træneren satser på sejr.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For godt og vel et år siden røg Randers FC ud i kvartfinalen i DBU Pokalen. Det skete på udebane mod FC København.

Nu mødes de to mandskaber onsdag aften igen i en kvartfinale i DBU Pokalen. Og igen med samme spillested.

Største forskel er ifølge Randers-træner Colin Todd, at FCK ser meget stærkere ud lige nu sammenlignet med for et år siden.

- Vi skal op imod et meget, meget stærkt FCK-hold. Ikke kun et stærkt besat hold hos de 11 startende spillere, men mod en meget stærkt trup i det hele taget.

- Vi skal møde det helt klart bedste hold i Danmark lige nu. For os er det nok forårets vigtigste kamp, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

- Det vil være vigtigt for os at komme i semifinalen, og det kunne også være dejligt at få en smag af en finaleplads, som vi har prøvet før, og som betyder meget for både klub og spiller, siger han.

Randers har tirsdag meldt ud, at klubben for nuværende ikke vil snakke mere om det trekantdrama, som har fyldt i medierne og i Randers den seneste uges tid.

Fredag kom det frem, at Christian Keller har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings kommende ekskone.

Mens Borring har fået orlov fra klubben, trænede Keller med Randers-truppen mandag. Selv om ingen af de to profiler er med i truppen mod FCK, så tror Colin Todd på en sejr.

- Mange forventer nok, at vi bliver "myrdet" i Parken, og det er op til os at vise, at vi ikke bare sådan lægger os frivilligt ned.

- Der skal den rette indstilling til blandt spillerne, sådan som vi så det mod Brøndby i søndags. Jeg forventer også at se et brændende ønske om at nå til semifinalen.

- Det er selvfølgelig let for mig som cheftræner at stå med alle ordene før kampen. Det reelle svar skal vi se på banen, og det ser vi onsdag aften i København, lyder det fra Colin Todd.

Pokalkvartfinalen mellem FCK og Randers går i gang onsdag klokken 17.

/ritzau/