Randers-træner: Min respekt for Keller er ikke den samme

Colin Todd er skuffet over Keller og mener, at en klubledelse i England ville have suspenderet spilleren.

ARKIVFOTO af Christian Keller Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Randers-træner Colin Todd har mistet respekten for Christian Keller og konstaterer, at en klub i England ville have bakket træneren op på en helt anden måde, end Randers FC har gjort i den meget omtalte "kone-sagen".

Det fremgår af et interview med BT.

- Jeg er skuffet. Min respekt for spilleren er ikke den samme, som inden det skete. Hvilket man ellers må forvente.

- Men folk må forstå, at kulturen kan være anderledes herovre i Danmark, men man må stadigvæk forholde sig til, hvad jeg føler, siger Colin Todd til BT.

Randers-træneren lægger ikke fingre imellem og kalder Christian Keller "den skyldige person" i konesagen.

Som følge af sagen har omklædningsrummet været i oprør, og Jonas Borring har forladt klubben, efter at han nægtede at spille på hold med Keller igen.

- Selv om der er kommet en løsning på Borring, så er Keller stadig i klubben, og han var den skyldige person.

- Jeg har helt bestemt min stolthed, værdighed og troværdighed intakt i omklædningsrummet. Hvad, der har fundet sted, har ikke været rigtigt. Hverken rigtigt for mig eller fodboldklubben, og jeg har været nødt til at tage nogle beslutninger, siger Colin Todd til BT.

Christian Keller er som følge af sagen blevet frataget anførerbindet og har ikke spillet en betydende kamp for Randers, siden sagen for alvor begyndte at rulle.

I interviewet stiller avisens journalist den engelske træner spørgsmålet: "Tror du, at en sag som denne nogensinde kunne finde sted i England?"

- Hvis det skete, ville den skyldige spiller blive suspenderet i to uger. Ledelsen ville have støttet op om træneren. Ingen tvivl om det, lyder Colin Todds svar til BT.

"Kone-sagen" handler om, at Keller har fundet sammen med den kvinde, som holdkammeraten Jonas Borring er ved at blive skilt fra.

Ledelsen i Randers FC har undervejs holdt fast i, at den ikke kan tvinge Keller væk fra klubben eller på anden måde straffe ham i sagen.

/ritzau/